Site logo

Fringe Festival in Delft

Op zaterdag 4, zondag 5 en vrijdag 10 op het Fringe festival in Delft.Onze dansvoorstelling ÊTRE, i.s.m. de dansonderneming, Jos Halfweeg [Mosaiek Architecten] en Katja Effting [film], zal één van de spannende activiteiten zijn tijdens dit bijzondere festival.


Mosaiek denkt opnieuw buiten de kaders van de traditionele architect; samen met de dansonderneming maakten we deze voorstelling. Wij verkenden de architectonische mogelijkheden van de ruimte, ontdekten structuren, beweging en dans. We verkenden de fundamentele en intrinsieke mogelijkheden van het menselijk lichaam en de ruimte; hoog en laag, binnen en buiten, langzaam en snel, samen of solo. We ontwikkelden een installatie van steigerbuizen waarmee we de ruimte kaderen, de voorstelling speelt zich af tussen de opgebouwde lagen van het publiek, de steigerbuizen en de film. De dans beweegt de installatie en de installatie beweegt de dans.


Hou de website van ‘Delft Fringe’ in de gaten voor het volledige programma en zorg dat 4, 5 of 10 juni in uw agenda staat! Locatie: In het historische hart van Delft op en nabij de Markt. We zien u graag!fringe-mosaiek-delft