Site logo

ing. Jos Halfweeg MArch

jos bw

Voor Jos is architectuur ruimtekunst, het gaat om de opgaven die er toe doen. Architectuur als middel om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Nieuwe of andere mogelijkheden laten zien. Architectuur als blik in- en als middel voor een mogelijke toekomst. Opgaven zijn vaak complex en vragen om een doordachte, grootschalige visie en een goed begrip van de situatie. Het vinden van oplossingen is mensenwerk en samenwerking is essentieel. Inhoudelijke samenwerking is het speelveld. Met al die gezamenlijke kennis gaan we aan de slag, het creatieve proces, met als doel; nieuwe visie.

Janine Kleinjan

Picture-Taker-vQJiCS

Janine is juni 2017 “met lof” afgestudeerd aan de HKU in Utrecht als ruimtelijk vormgever, per februari 2018 is ze gestart met de opleiding tot architect aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam en daarnaast sinds 2016 werkzaam bij Mosaiek,

Sabien Engels

sabien

Sabien is juni 2018 “met lof” afgestudeerd als ruimtelijk vormgever aan de HKU in Utrecht en kort nadien werkzaam bij Mosaiek. Daarnaast heeft ze haar eigen ontwerpbureau, studio SPÉS, waarbij ze kunst maakt in de openbare ruimte die je aan het denken zet.

Lara Walter

Lara

Lara studeert architectuur aan de TU in Delft, in 2019 was ze student van Jos, sinds begin 2020 is ze als werkstudent verbonden aan Mosaiek. Per september 2021 gaat ze voor de periode van een jaar architectuur in Berlijn studeren.

Linda Rietveld

Linda

Linda volgt de opleiding MBO bouwkunde aan het ROC in Nieuwegein, op haar school is ze recent verkozen tot uitblinker van het jaar, we zijn zeer verheugd dat ze zich als stagiair aan Mosaiek heeft verbonden.

ir. Pieter Benschop

pieter

Pieter is architect, vanuit zijn specifieke expertise op het gebied van de scholenbouw versterkt hij het team van Mosaiek, daarnaast is hij werkzaam bij NOAHH.

Eva Mannessen

Eva bw

Eva is opgeleid als interieurarchitect en heeft ook haar eigen eigen ontwerpbureau, (Buro 11) vanuit haar specifieke expertise versterkt ze het team van Mosaiek.

Voormalig leden / medewerkers / stagiaires

carloes pollemans, ruben groot, lars zwirs, daan van westen, bram rasink, simon wesselink